Leiebil Spania

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Spania

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Spania fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Spania gjennom Goautos.no.

Spania guide

Bilutleie Spania

Leiebil Spania

Spania ligger på den iberiske halvøy i Sør-Europa, og grenser i nord mot Andorra og Frankrike, i sør mot Gibraltar og Middelhavet og i vest mot Portugal. Øygruppen Balearene med bl.a. Mallorca, Menorca og Ibiza samt Kanariøyene i Atlanterhavet hører også inn under Spania.

Spania er Europas 4. største land, og har 40,5 millioner innbyggere (2010). Landet er administrativt delt inn i 50 regioner. Høyeste fjell er Teide – som måler 3718 m.o.h.

Hovedstaden i Spania er Madrid, som ligger midt i landet på den spanske høysletta. Madrid har 6 millioner innbyggere i storbyområdet, og er den største og mest folkerike byen i Spania. Madrid er også landets administrative, finansielle og kulturelle sentrum samt et viktig samferdselsknutepunkt.

Generelt sett har Spania middelhavsklima langs kysten i sør og øst, atlantisk klima langs kysten i nord og kontinentalt klima i innlandet.

Spania er kjent for å være en svært populær turistdestinasjon, og mottar omlag 60 millioner besøkende årlig. Regionene Catalonia i nordøst og Andalucia i sør, samt øygruppene i Atlanterhavet er de mest besøkte turistområdene. Spania er berømt for å være et yndet reisemål for dem som vil ha sol- og badeferie langs kysten, men landet er også kjent for sin kulturelle turisme.

Spanias hovedflyplass er Madrid Airport – Barajas, som ligger litt utenfor sentrum av hovedstaden. Ellers er Barcelona International Airport og Palma de Mallorca International Airport noen av landets mest travle flyplasser.

Destinasjoner

Meny