Leiebil Malaga Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Málaga Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Málaga Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Málaga Lufthavn gjennom oss.

Málaga Lufthavn guide

Bilutleie Malaga Lufthavn

Leiebil Málaga Lufthavn

Málaga Airport (AGP) ligger 8 km sørøst for Málaga sentrum, og 5 km nord for Torremolinos. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Málaga», og er den 4. travleste flyplassen i Spania. Lufthavnen er også viktig for spansk turisme, da besøkende som skal til Costa del Sol gjerne lander her.

Málaga Lufthavn åpnet første gang i 1919, og fikk internasjonal flytrafikk i 1946. Flyplassen har idag 3 terminalbygninger, og betjener 12,8 millioner passasjerer i året (2011).

Ca. 77 flyselskaper har direkteruter fra Málaga Lufthavn til 90 destinasjoner i inn- og utland. Det går direktefly herfra til en rekke større byer i Europa, Afrika, Midt-Østen og Nord-Amerika.

Malaga lufthavn.

Fasiliteter

Fasiliteter på flyplassen omfatter et godt utvalg av caféer, restauranter, butikker og barer samt apotek, medisinsk senter, bank, minibanker, postkontor, internett-tilgang, utstillings-område, konferanse- og business centre og Vip Lounge. Like i nærheten av flyplassen ligger hotellet «Holiday Inn Express».

For å komme seg inn til Málaga sentrum, kan man benytte tog, buss eller taxi. Det går også busser til Torremolinos og Benalmadena.

Mange ønsker å leie bil i Málaga, og på flyplassen har 10 anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt.

Meny