Leiebil Malaga Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Málaga Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Málaga Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Málaga Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Málaga Lufthavn guide

Bilutleie Malaga Lufthavn

Leiebil Málaga Lufthavn

Málaga Airport (AGP) ligger 8 km sørøst for Málaga sentrum, og 5 km nord for Torremolinos. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Málaga”, og er den 4. travleste flyplassen i Spania. Lufthavnen er også viktig for spansk turisme, da besøkende som skal til Costa del Sol gjerne lander her.

Málaga Lufthavn åpnet første gang i 1919, og fikk internasjonal flytrafikk i 1946. Flyplassen har idag 3 terminalbygninger, og betjener 12,8 millioner passasjerer i året (2011).

Ca. 77 flyselskaper har direkteruter fra Málaga Lufthavn til 90 destinasjoner i inn- og utland. Det går direktefly herfra til en rekke større byer i Europa, Afrika, Midt-Østen og Nord-Amerika.

Fasiliteter på flyplassen omfatter et godt utvalg av caféer, restauranter, butikker og barer samt apotek, medisinsk senter, bank, minibanker, postkontor, internett-tilgang, utstillings-område, konferanse- og business centre og Vip Lounge. Like i nærheten av flyplassen ligger hotellet “Holiday Inn Express”.

For å komme seg inn til Málaga sentrum, kan man benytte tog, buss eller taxi. Det går også busser til Torremolinos og Benalmadena.

Mange ønsker å leie bil i Málaga, og på flyplassen har 10 anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt.

Meny