Leiebil Torremolinos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Torremolinos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Torremolinos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Torremolinos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Torremolinos gjennom oss.

Torremolinos guide

Bilutleie Torremolinos
Leiebil Torremolinos

Torremolinos ligger sør i Spania – i den spanske provinsen Málaga i Andalucía. Byen ligger 14 km sørvest for Málaga by – nærmere bestemt på den populære Costa del Sol (Solkysten). Torremolinos har om lag 68.000 innbyggere (2011), men i feriesesongen blir dette tallet flerdoblet – da turistene strømmer til denne populære badebyen.

Det er gjort flere spennende arkeologiske funn i området, som viser at det var en større bosetting her allerede for 150.000 år siden. Fra oldtiden av og gjennom deler av middelalderen var regionen dominert etter tur av fønikere, romere og arabere. Araberne bygde bl.a. det 12 meter høye forsvarstårnet – Torre de los Molinos – som har gitt byen sitt navn.

Torremolinos var en fattig fiskerlandsby helt frem til turismen ble utviklet som en hovednæringsvei i området i 1950-årene. Den var det første av feriestedene på Costa del Sol som ble utbygget, og nådde raskt stor popularitet, særlig blant britiske turister.

Den mest berømte attraksjonen er den over 2 km lange stranden «Playa de Torremolinos». Ellers ligger det flere populære besøksmål litt utenfor sentrum – i retning Málaga. Først og fremst gjelder det den eksotiske Krokodilleparken (med over 300 krokodiller i ”alle” størrelser), Aqualand – Costa del Sols største vannland og Den botaniske hagen «Jardín Botánico Molino de Inca».

Torremolinos er ellers kjent for sitt hektiske uteliv, med barer, restauranter og nattklubber.

Nærmeste flyplass er Málaga Airport, som ligger ca. 8 km nord for Torremolinos.