Leiebil Italia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Italia

Finn beste pris på bilutleie i Italia ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Italia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Italia guide

Bilutleie Italia

Leiebil Italia

Italia ligger helt sør i Europa, og har felles grense med Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia i øst. Innenfor de italienske landegrensene ligger dessuten lilleputtstatene San Marino og Vatikanstaten. Italia er et av de opprinnelige EU-landene. Landet dekker et areal på totalt litt over 300 000 km2 og har et innbyggertall på i underkant av 60 millioner (2010).

Italia består hovedsakelig av den apenniniske halvøy, en stor halvøy i Middelhavet, samt de to hovedøyene Sicilia og Sardinia. I nordøst ligger Adriaterhavet, i sørøst Det joniske hav, i sørvest Det tyrrenske hav og i nordvest Det liguriske hav.

Hovedstaden i Italia er Roma, som har rundt 2,7 millioner innbyggere. Andre store og populære byer er Milano, Firenze, Venezia, Napoli og Palermo.

Det er mye fjell i Italia. Langs halvøya – fra sør til nord – strekker fjellkjeden Apenninene til den møter Alpene, der noen av Europas høyeste fjell ligger. Nevnes må også den ”sovende” vulkanen Vesuv i nærheten av Napoli og den aktive Etna på Sicilia. Ellers er landet gjennomskåret av flere lange elver, bl.a. Po (som er viktig for den fruktbare Po-sletta i nord), Arno og Tiberen (som renner gjennom Roma).

Italia er et av Europas mest populære turistland på grunn av sin rike historie, sine mange kulturskatter og sin verdensberømte mat- og vinkultur. Landet har flere bevarte oldtidsminner (bl.a. de utgravde byene Pompeii Herculanum ved Napoli) – og hele det gamle sentrum i hovedstaden Roma står på UNESCOs verdensarvliste.

Italias største og travleste lufthavn er Fiumicio International Airport (”Leonardo da Vinci”) utenfor Roma. Andre viktige internasjonale flyplasser er Milano Airport –  Malpensa og  Napoli Airport – Copodichino.

Destinasjoner

Meny