Leiebil Sorrento

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sorrento

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sorrento

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sorrento fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sorrento gjennom oss.

Sorrento guide

Bilutleie Sorrento
Leiebil Sorrento

Den italienske byen Sorrento ligger sør i landet, nærmere bestemt i provinsen Napoli. Byen tilhører regionen Campania, og ligger vakkert til på klipper – ca. 50 meter over havet – på sørsiden av Napoli-bukten.

Sorrento har bortimot 17.000 innbyggere (2011), men i sommersesongen stiger folketallet betraktelig, når turistene strømmer til byen. Både badestrendene og den historiske atmosfæren i byen, gjør Sorrento til et ettertraktet feriested sommerstid – fortrinnsvis av charterturister  fra nord-europeiske land og cruiseskipturister.

Mange store kunstnere og forfattere fra 1700-tallet og 1800-tallet har besøkt Sorrento, og dikteren Henrik Ibsen bodde og jobbet her i perioder – bl.a. ved pensjonatet «La Rosa Magra» samt ved hotellet «Hotel Tramontiano». Ved begge steder finnes det idag et minnesmerke/minneplate til ære for Henrik Ibsen, og i 2007 åpnet en egen Ibsenpark i byen.

Populære attraksjoner i Sorrento er bl.a. Gamlebyen med katedralen – opprinnelig fra 1000-tallet, som senere ble gjenoppbygget på 1400-tallet samt flere museer – deriblant et arkeologisk museum.

Ved byens mest sentrale torg «Piazza Tasso» står bronseskulpturen av renessansedikteren Tosso i helfigur.

Nærmeste større flyplass er Napoli International Airport, som ligger 55 km nordvest for Sorrento.