Leiebil Napoli Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Napoli Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Napoli Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Napoli Lufthavn gjennom oss.

Napoli Lufthavn guide

Bilutleie Napoli Lufthavn
Leiebil Napoli Lufthavn

Napoli Airport (NAP) er en internasjonal flyplass som ligger i Sør-Italia, 7 km nord for storbyen Napoli. Flyplassen heter på italiensk «Aeroporto di Napoli – Capodichino», og er den viktigste lufthavnen for regionen.

Napoli Lufthavn har rutetrafikk til inn- og utland, og flyselskaper som Air Lingus, Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Timberlid Sterling og EasyJet har både faste og sesongmessige ruter til ulike destinasjoner – deriblant Dublin, Berlin, Paris, London og København.

Flyplassen betjener 4,1 millioner passasjerer årlig (2011), og har 2 terminalbygninger. Terminal 2 benyttes først og fremst til chartertrafikk.

Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen for besøkende, bl.a. flere butikker, snackbarer, café, selvbetjent restaurant, informasjons-disk, business center, VIP Lounges, medisinsk senter, banker, minibanker, vekslingskontorer og postkontor.

Det er ingen hotell på selve flyplassen, men like i nærheten ligger «Charming International Hotel».

For å komme seg fra flyplassen og inn til Napoli sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Det arbeides også med å bygge ut en metrolinje. Denne vil etter all sannsynlighet stå klar innen 2013.

Dersom man ønsker å leie bil i Napoli, har bilutleiefirmaene Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Thrifty sine filialer i ankomsthallen på flyplassen.