Leiebil Napoli

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Napoli

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Napoli

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Napoli fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Napoli gjennom oss.

Napoli guide

Bilutleie Napoli
Leiebil Napoli

Havnebyen Napoli ligger på sørvestkysten av Italia ved Det tyrrhenske hav, og er hovedstad i regionen Campania. Byen ligger nærmere bestemt i Napoli-bukten – ikke langt fra vulkanen Vesuv – (som måler 1270 m.o.h).

Napoli er den mest folkerike byen i Sør-Italia, og har 1 millioner innbyggere. Regner man med storbyområdet med forsteder, stiger folketallet til bortimot 4,4 millioner.

Fra havnen i Napoli er det fergeforbindelse til bl.a. Sicilia, Sardinia og Tunisia.

Napoli er rik på historie, og er et økonomisk og kulturelt sentrum for regionen. Byen er kjent for sine slott, palasser og kunstmuseer. Det historiske sentrum i Napoli står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Byen har en rekke populære turistattraksjoner – deriblant borgen «Castell dell’Ovo» fra 1128 – som ligger på øya Megara, borgen «Castel Nuovo» med sine 5 tårn fra 1282 samt «Teatro San Carlo» fra 1737 – det eldste operahus i verden som fremdeles er i drift.

Andre attraksjoner i Napoli er bl.a. Det kongelige slottet fra 1603, Napoli-katedralen fra 1299 samt Nasjonalmuseet «Museo di Capodimonte» – som er et av de viktigste kunstgalleriene i Italia – der man kan se verker av Bellini, Rafael, Goya og Caravaggio m.fl.

I Napoli har man gode shoppingmuligheter, og i byens viktigste handlegate «Via Toleda» finnes en rekke designerbutikker.

Ellers har byen flere parker og rekreasjonsområder – bl.a. «Villa Comunale» som ligger ved sjøen. Her finnes park med statuer og fontener, en dyrepark og et akvarium.

Byens flyplass – Napoli Airport – ligger 7 km nord for sentrum.