Leiebil Tunisia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tunisia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Tunisia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tunisia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tunisia gjennom oss.

Tunisia guide

Bilutleie Tunisia

Leiebil Tunisia

Tunisia er en arabisk stat og det minste landet i Nord-Afrika. Det grenser til Algerie i vest, Libya i sørøst og ligger ved Middelhavet i nord og øst. Landet har en befolkning på 10 732 900 innbyggere (2012) og hovedstaden Tunis ligger i nordøst ved Middelhavet. Arabisk er det offisielle språket, og rundt 98 % av befolkningen er muslimer.

Landskapet domineres av Atlasfjellene i nord og steppe og ørken i sør. Rundt 40 % er en del av ørkenen Sahara. Tunisia var fransk koloni fra 1881 til 1956. Fra 1987 til 2011 hadde det autoritære regimet til president Zine El Abidine Ben Alis makten. Etter omfattende protester i desember 2010 og januar 2011 måtte han flykte. Hendelsen har fått navnet Jasmine-revolusjonen etter den nasjonale blomsten med samme navn.

Blant Tunisia turistattraksjoner er den kosmopolitiske hovedstaden Tunis, de gamle ruinene i Karthago som står på UNESCOS verdensarvliste, de muslimske og jødiske kvartalene i Jerba, og kystferiestedene utenfor Monastir som tiltrekker mange charterturister. Ifølge The New York Times, er Tunisia «kjent for sine gylne strender, sol og rimelige luksus»

En populær turistdestinasjon er den hvite og blå byen Sidi Bou Said 20 km nord for Tunis med sine sjarmerende gater og hus som ligger vakkert til ved Middelhavet.  Her har kunstnere som Paul Klee og Gustave-Henri Jossot funnet både ro og inspirasjon. Byen Kairouan er muslimenes fjerde mest hellige by etter Mekka, Medina og Jerusalem. Den har over 50 moskeer, og har en viktig teppeindustri.

Tunisia har en rekke arkeologiske utgravinger å vise til. Dougga er en gammel romersk by nord i Tunisia som står på UNESCOs verdensarvliste. Byen er svært godt bevart, og et godt eksempel på romersk arkitektur. For å vite mer om Tunisias spennende historie og om de ulike sivilisasjonene som har hatt herredømmet i landet er det verdt å ta turen til Bardo National Museum i Tunis som ligger i et gammelt palass i Tunis.

Tunisias viktigste flyplass er Tunis Carthage internasjonale lufthavn som ligger like utenfor Tunis.

Destinasjoner

Meny