Leiebil Frankrike

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Frankrike

Finn beste pris på bilutleie i Frankrike ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Frankrike. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Frankrike guide

Bilutleie Frankrike

Leiebil Frankrike

Frankrike er Vest-Europas største land i flateinnhold – og har et innbyggertall på omlag 64 millioner (2010). Landet strekker seg fra Nordsjøen i nord til Middelhavet i sør, og har felles grense med Belgia, Luxembourg, Tyskland, Andorra, Spania, Monaco, Italia og Sveits. Hovedstaden Paris har rundt 2,2 millioner innb. i selve byen –  men dersom man regner med forstedene, stiger folketallet til bortimot 12 millioner.

De største byene etter Paris er Marseille, Lyon, Toulouse og Nice.

Landskapet i Frankrike er variert. De nordlige og sentrale delene er dominert av et relativt flatt slettelandskap, mens man i sør og sørøst finner høye fjellkjeder (Pyreneene og Alpene). Vest-Europas høyeste fjell, Mont Blanc (4807 moh), ligger i de franske alpene. Noen av de lengste elvene i Europa renner gjennom Frankrike: Loire, Rhône, Garonne og Seinen.

Frankrike har vært kjent som et europeisk kultursentrum i flere århundrer, og skiftende politiske regimer har vært bevisst på å opprettholde dette.

Frankrike har en rekke attraksjoner å by på. Hovedstaden Paris står i en særstilling med sin historie, sin spennende arkitektur, sine motehus og sitt blomstrende restaurantliv. Ellers har Provence og Rivieraen (Côte d’Azur) ved Middelhavet lange tradisjoner som turist- og feriemål for folk fra alle verdenshjørner. Det må også nevnes at Frankrike, med sine mange vinslott, også er et selvsagt reisemål for mange vinentusiaster.

Frankrikes mest trafikkerte lufthavn er Charles de Gaulle International Airport (Roissy), litt nordøst for Paris. Andre viktige flyplasser er den tradisjonsrike Paris-Orly International Airport litt sør for hovedstaden og Nice Côte d’Azur International Airport.

Destinasjoner

Meny