Leiebil Marseille Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Marseille Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Marseille Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Marseille Lufthavn gjennom oss.

Marseille Lufthavn guide

Bilutleie Marseille Lufthavn
Leiebil Marseille Lufthavn

Marseille-Provence Airport (MRS) – Aéroport Marseilles-Provence – er Frankrikes 3. største flyplass.  Den betjener over 6 millioner passasjerer årlig, og ligger om lag 27 km nordvest for selve Marseille.

Flyplassen har to hovedterminaler, en for innenrikstrafikk og en for utenlandstrafikk. Disse ligger i gangavstand fra hverandre. I den ene terminalen ligger alle de sentrale servicefunksjonene, og her er det også flere restauranter. Den andre terminalen er base for et par lavprisselskaper – bl.a. EasyJet og Ryanair. Marseilles-Provence Lufthavn har faste ruter til en rekke destinasjoner over hele verden.

Den rimeligste og mest effektive måten å komme seg fra flyplassen til Marseilles sentrum på, er å benytte en av de mange shuttlebussene som går til den sentrale jernbanestasjonen. Ellers kan man selvsagt også bestille taxi, men det er relativt kostbart.

Dersom man ønsker å leie bil, lar det seg lett ordne i det sentrale terminalbygget. Flere av de mest kjente internasjonale utleiebyråene holder til her – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det er flere hoteller på flyplassområdet, bl.a. Novotel, Pullman, Best Western og Holiday Inn.