Leiebil Marseille

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Marseille

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Marseille

Finn beste pris på bilutleie i Marseille ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Marseille. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Marseille guide

Bilutleie Marseille

Leiebil Marseille

Marseille, som er Frankrikes nest største by, ligger ved Middelhavskysten. Den har et innbyggertall på ca. 852.000 (2010). I storbyområdet bor over 1,5 millioner mennesker.

Marseille er Frankrikes viktigste havneby og hovedstad i den franske regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur og i det franske departementet Bouches-du-Rhône. Marseille regnes som Frankrikes eldste by. Den ble grunnlagt av grekerne rundt år 600 f.Kr., og ble da kalt Massalia.

Byens opprinnelige sentrum er den gamle havnen, Vieux Port. Den  er omlag 500 meter lang og 200 meter bred. Her finner man en rekke restauranter i alle prisklasser, og havneområdet syder av liv store deler av året. Også Marseilles tradisjonsrike og verdensberømte fiskemarked ligger i Vieux Port. Hver side av havnen er bevoktet av festninger, som er blant byens severdigheter: Fort Saint-Jean og Fort Saint-Nicolas.

Marseille har ellers mange interessante turistattraksjoner å by på. Byens fremste landemerke er kirken “Basilique Notre Dame de la Garde”, som ligger på en høyde 154 meter over havet. Herfra er det en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. På toppen av kirken kneiser en 11 meter høy forgylt statue av Jomfru Maria og Jesusbarnet. Marseilles eldste kirke fra 400-tallet –  Abbaye Saint-Victor – ligger like nedenfor høyden. Den skal etter sigende ha blitt bygget for byens første martyrer.

En annen attraksjon man ikke bør gå glipp av i Marseille, er den gamle festningen “Chateau d’If”, som ligger på den lille øya If utenfor havnen. Det var her forfatteren Alexandre Dumas plasserte greven av Monte Cristo i den kjente romanen fra 1844. Ellers må den lange Pradostranden (et par km sør for sentrum) nevnes. Her er det også en vakker strandpromenade, der barene og restaurantene ligger på rekke og rad. Og har man behov for en annen og stillere form for rekreasjon, kan en rusletur i den store Borély-parken litt øst for Pradostranden anbefales. Her er det imidlertid også mulighet for ulike aktiviteter og opplevelser, om man skulle ønske det. Parken inneholder nemlig både golfbane, veddeløpsbane (Hippodrome) og botanisk hage.

Nærmeste flyplass er Marseilles-Provence Airport, som ligger 27 km nordvest for byen.

Meny