Leiebil Nice

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nice

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Nice

Finn beste pris på bilutleie i Nice ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nice. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nice guide

Bilutleie Nice

Leiebil Nice

Nice ligger sentralt på den franske rivieraen (Côte d’Azur) og har ca. 350.000 innbyggere (2010). Regner man med forstedene, løper folketallet i byregionen opp i over 1 million. Nice er den mest populære franske turistbyen etter Paris, og mottar turister i hopetall året rundt.

Det var et handelssted og en romersk militærpost her allerede i førkristen tid, og i løpet av romertiden ble dette til en liten by.
Byens historie har opp gjennom århundrene vært turbulent, og i flere perioder har den vært administrert av italienere (staten Piemonte). Byen kalles stadig Nizza på italiensk

I tillegg til at Nice er en populær ferie- og rekreasjonsby for turister fra hele Europa og Amerika, har den også mange særegne attraksjoner å by på.  Først og fremst må gamlebyen (Vieille Ville) nevnes – byens sjarmerende ”hjerte”, som med sine smale brosteinsgater og lave murhus har bevart sitt middelalderpreg. Her kan man nyte livet på små, koselige restauranter og besøke noen av de mange trivelige gatebodene.

I nærheten finner man arkitektoniske perler som barokk-katedralen “St. Réparate” fra 1600-tallet og det jevngamle palasset “Palais Lascaris”, som bl.a. inneholder mye spennende kunst og kunsthåndverk (fresker, kandelabre, malerier, porselen m.m.). Et annet praktfullt byggverk man bør få med seg, er “Le Chateau” – først og fremst for å oppleve den fantastiske utsikten over byen fra den 92 m høye klippen som slottet ligger på. Man kan ta heis opp dit, eller – om man er sprek – gå trappene opp til toppen.

Det finnes også mange andre severdigheter i byen, bl.a. Matisse-museet, som både presenterer den verdensberømte maleren Henri Matisses liv og hans kunst. Eller kanskje et besøk til Cours Saleya blomstermarked kan friste? Der kan man se, lukte på – eller kjøpe – blomster i alle farger og fasonger. Rundt blomstermarkedet ligger det et stort antall restauranter, cafeer og konditorier.

Og så kan man jo ikke besøke Nice uten å oppleve den verdensberømte “Promenade des Anglais”, som ble anlagt på 1800-tallet av engelske rikfolk. Strandpromenaden er en identitetsmarkør for hele rivieraen. Her ligger dessuten luksusrestaurantene på rekke og rad, og langs promenaden ligger den populære stranden. Besøker man Nice i februar, kan man i tillegg få oppleve det tradisjonsrike karnevalet – som er nesten like kjent som de tilsvarende i Venezia og Rio.

Nærmeste flyplass er Nice-Côte d’Azur Lufthavn, som ligger 6 km sørvest for byen.

Meny