Leiebil Nice Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nice Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nice Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nice Lufthavn gjennom oss.

Nice Lufthavn guide

Bilutleie Nice Lufthavn
Leiebil Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) – som på fransk heter Aéroport Nice Côte d’Azur –  ligger ca. 6 km sørvest for Nice sentrum, og er hovedflyplass for de fleste turistene som reiser til den franske rivieraen (Côte d’Azur). I tillegg fungerer den som nasjonal flyplass for det lille fyrstedømmet Monaco. Det er for øvrig fast helikopterforbindelse mellom Nice lufthavn og Monaco.

Hvert år betjener flyplassen nesten 10 millioner passasjerer, noe som gjør den til Frankrikes 3. travleste. Det er direkte flyruter til en rekke destinasjoner i Europa – og noen i Amerika – fra Nice-Côte d’Azur Lufthavn.

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum av Nice. Hver halvtime går det flybuss fra flyplassen til byens sentralstasjon. Det finnes også andre bussmuligheter. Ellers kan man selvsagt også benytte taxi.

Om man ønsker å leie bil i Nice, er flere av de store, internasjonale utleiebyråene representert her – bl.a. Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

I terminalbygningen er det både restauranter og barer – i tillegg til flere butikker. Flyplassen kan dessuten tilby gode konferansefasiliteter. Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men kan man benytte shuttlebuss direkte til flere av de større hotellene i og rundt Nice sentrum.