Leiebil Nice Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Nice Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Nice Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nice Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nice Lufthavn guide

Bilutleie Nice Lufthavn

Leiebil Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) – som på fransk heter Aéroport Nice Côte d’Azur –  ligger ca. 6 km sørvest for Nice sentrum, og er hovedflyplass for de fleste turistene som reiser til den franske rivieraen (Côte d’Azur). I tillegg fungerer den som nasjonal flyplass for det lille fyrstedømmet Monaco. Det er for øvrig fast helikopterforbindelse mellom Nice lufthavn og Monaco.

Hvert år betjener flyplassen nesten 10 millioner passasjerer, noe som gjør den til Frankrikes 3. travleste. Det er direkte flyruter til en rekke destinasjoner i Europa – og noen i Amerika – fra Nice-Côte d’Azur Lufthavn.

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum av Nice. Hver halvtime går det flybuss fra flyplassen til byens sentralstasjon. Det finnes også andre bussmuligheter. Ellers kan man selvsagt også benytte taxi.

Om man ønsker å leie bil i Nice, er flere av de store, internasjonale utleiebyråene representert her – bl.a. Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

I terminalbygningen er det både restauranter og barer – i tillegg til flere butikker. Flyplassen kan dessuten tilby gode konferansefasiliteter. Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men kan man benytte shuttlebuss direkte til flere av de større hotellene i og rundt Nice sentrum.

Meny