Leiebil Monaco

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Monaco

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Monaco

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Monaco fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Monaco gjennom oss.

Monaco guide

Bilutleie Monaco
Leiebil Monaco

Monaco, som er et fyrstedømme og verdens nest minste land, ligger på den franske rivieraen (Cote d’Azur) – m.a.o. innenfor Frankrikes grenser. Landet består hovedsakelig av et byområde. Monaco er, med sitt svært beskjedne areal på bare 2 km², et av verdens mest folketette land. Innbyggertallet ligger på ca. 30.000 (2010).

Monaco består nesten bare av det byområdet som utgjør hovedstaden med samme navn. Området er delt inn i fire distrikter («quartiers»), Monaco-Ville (gamlebyen), La Condamine (ved havnen), Monte Carlo og Fontvieille.

Monte Carlo er det mest velstående og berømte distriktet i Monaco, kjent for sitt casino og for sine fasjonable badestrender. Glamour-faktoren i Monte Carlo er svært høy. Store deler av det verdensberømte billøpet Monaco Grand Prix foregår i Monte Carlo.

Det lille landet har to offisielle språk: Fransk og monegaskisk – et gammelt, lokalt språk som tilhører samme språkfamilie som fransk og italiensk.

Monaco har ingen egen flyplass. Den nærmeste store lufthavnen er Nice-Côte d’Azur International Airport i Frankrike. Den ligger litt over 20 km sørvest for Monaco.

Destinasjoner