Leiebil Monaco

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Monaco

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Monaco

Finn beste pris på bilutleie i Monaco ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Monaco. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Monaco guide

Bilutleie Monaco

Leiebil Monaco

Monaco, som er et fyrstedømme og verdens nest minste land, ligger på den franske rivieraen (Cote d’Azur) – m.a.o. innenfor Frankrikes grenser. Landet består hovedsakelig av et byområde. Monaco er, med sitt svært beskjedne areal på bare 2 km², et av verdens mest folketette land. Innbyggertallet ligger på ca. 30.000 (2010).

Monaco består nesten bare av det byområdet som utgjør hovedstaden med samme navn. Området er delt inn i fire distrikter (“quartiers”), Monaco-Ville (gamlebyen), La Condamine (ved havnen), Monte Carlo og Fontvieille.

Monte Carlo er det mest velstående og berømte distriktet i Monaco, kjent for sitt casino og for sine fasjonable badestrender. Glamour-faktoren i Monte Carlo er svært høy. Store deler av det verdensberømte billøpet Monaco Grand Prix foregår i Monte Carlo.

Det lille landet har to offisielle språk: Fransk og monegaskisk – et gammelt, lokalt språk som tilhører samme språkfamilie som fransk og italiensk.

Monaco har ingen egen flyplass. Den nærmeste store lufthavnen er Nice-Côte d’Azur International Airport i Frankrike. Den ligger litt over 20 km sørvest for Monaco.

Destinasjoner

Meny