Leiebil Brussel

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Brussel

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brussel

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brussel fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brussel gjennom oss.

Brussel guide

Bilutleie Brussel
Leiebil Brussel

Brussel er hovedstaden i Belgia, og ligger omtrent midt i landet. Hovedstadsområdet er en av Belgias tre regioner, og har omlag 1 millioner innbyggere. Selve byen har et folketall på 150.000 (2010).

Brussel er landets politiske, økonomiske og kulturelle sentrum samt et viktig transportknutepunkt. Som de fleste sikkert kjenner til, er Brussel hovedsete for viktige internasjonale organisasjoner som EU og NATO.

Brussel er offisielt tospråklig – fransk og nederlandsk, men likevel er fransk det dominerende språk i det offentlig liv.

Byens viktigste turistattraksjon er torget «Grand Place» med sine mange vakre bygninger. Torget er bl.a. omgitt av gamle laugshus fra 1600-tallet og det sengotiske rådhuset fra 1400-tallet. Torget står oppført i sin helhet på UNESCOs verdensarvliste.

Like i nærheten ligger den gotiske katedralen «St. Michael og St. Gudula» fra 1400-tallet, som også er verdt et besøk.
En annen populær attraksjon i Brussel er den kjente fontenen med statue «Manneken Pis» fra 1619. Ellers kan byen tilby en rekke museer, kunstgallerier og teatre, og byen har et variert uteliv. Besøker man den kjente pub’en «Delirium Café» – kan man velge og vrake mellom bortimot 2000 ølsorter.

Brussel har to internasjonale flyplasser: Brussels Airport – Zaventem, som ligger 13 km nordøst for byen og Brussels Airport – Charleroi, som ligger 46 km sør for byen.