Leiebil Brussels South Charleroi Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brussels South Charleroi Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brussels South Charleroi Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brussels South Charleroi Lufthavn gjennom oss.

Brussels South Charleroi Lufthavn guide

Bilutleie Brussels South Charleroi Lufthavn
Leiebil Brussels South Charleroi Lufthavn

Brussels South Charleroi Airport (CRN) ligger 46 km sør for Brussels like ved motorveiene A54 og E42. Det går regelmessig busser mellom Brussel og flyplassen samt shuttlebusser til andre byer. Flere bilutleiefirma tilbyr sin service på flyplassen, det er Hertz, Sixt, Europcar, Budget og Avis.

6,5 millioner passasjerer besøkte Brussels South Charleroi Airport i 2012, det er en økning på 10 prosent fra året før. I 2012 fikk den prisen for den beste lavprisflyplassen etter London Stansted Airport og Luton Airport av skytrax.com. Det er lavprisselskapet Ryanair som er det viktigste selskapet, det flyr til over 70 ulike steder i Europa. Et par belgiske flyskoler har også sitt hovedsete på flyplassen.

Flyplassen har et rikt utvalg av taxfree-butikker, kafeer, restauranter og snackbarer. Den har også trådløst internett (ikke gratis), minibank, massasjestoler, reisebyrå og bensinstasjon. Det finnes flere hoteller like i nærheten, et av dem er det nye Best Western Plus Aero 44 Hotel som ligger 1 km unna.