Leiebil Nîmes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nîmes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nîmes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nîmes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nîmes gjennom oss.

Nîmes guide

Bilutleie Nîmes
Leiebil Nîmes

Nîmes ligger i den sørvest-franske provinsen Languedoc-Roussillon, og er hovedstad i departementet Gard. Avstanden til storbyen Marseilles er ca. 120 km. Nîmes har i underkant av 150.000 innbyggere (2010), og har en betydelig industri – særlig innen vinproduksjon, fruktforedling og tekstil. Det kjente klesmerket Denim stammer herfra.

Nîmes har vært by helt siden førkristen tid (Nemausus) – og er berømt for sine mange minnesmerker fra romertiden. Disse er selvsagt blant byens viktigste attraksjoner. Det gjelder bl.a. det  korintiske tempelet «Maison Carrée» fra rundt år 100 e.Kr, det imponerende amfiteateret –  som er den best bevarte romerske bygningen i Frankrike, restene av den gamle bymuren (og byporten) – samt akvadukten «Pont du Gard».

Andre severdigheter det kan være verd å nevne, er domkirken «Saint Castor», som er bygget over et gammelt Augustus-tempel – og det moderne kunstmuseet «Norman Fosters Carrée d’Art», som ble oppført i 1986 like ved Maison Carrée.

Nærmeste flyplass er Nîmes Lufthavn, som ligger ca. 20 km sørøst for sentrum.