Leiebil Antibes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Antibes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Antibes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Antibes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Antibes gjennom oss.

Antibes guide

Bilutleie Antibes
Leiebil Antibes

Antibes ligger sørøst i Frankrike ved Middelhavet – nærmere bestemt mellom byene Nice og Cannes på «den franske rivieraen» («Côte d’Azur»).
Antibes  ligger i departementet Alpes-Maritimes, og har omlag 80.000 innbyggere (2010).

Mange turister som ønsker sol- og badeferie med flotte sandstrender og azurblått hav kommer til Antibes om sommeren. Byen kan også friste med gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Antibes er i tillegg kjent for å være en vakker by med en rekke historiske bygninger i Gamlebyen. Her finnes også flere gamle kirker, trange gater, markeder og kunstgallerier.

En av de største turistattraksjonene i Antibes er Picasso-museeet, som ligger i Grimaldi-slottet fra 1500-tallet. Her finnes en stor kunstsamling laget av Pablo Picasso fra tiden han bodde og arbeidet i Antibes.

En annen populær turistattraksjon i byen er festningen «Fort Carré» fra 1585, som ligger på en høyde (på halvøya Saint-Roch). Herfra har man panoramautsikt, og festningen – som idag huser et museum – er åpen for publikum.

Antibes har ellers et arkeologisk museum og en flott botanisk hage, og litt utenfor byen ligger familieattraksjonen «Marineland» – med bl.a. badeland, delfinshow og en sommerfugl-park.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nice Airport (Aéroport Nice Côte d’Azur) som ligger 18 km nordøst for Antibes.