Leiebil Agen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Agen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Agen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Agen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Agen gjennom oss.

Agen guide

Bilutleie Agen
Leiebil Agen

Agen ligger sørvest i Frankrike – i region Aquitaine – og er administrasjonsby i departementet Lot-et-Garonne. Byen har omlag 36.000 innbyggere, og ligger på begge sider av elven Garonne. En hengebro fra 1800-tallet forbinder bydelene, og den 550 meter lange akvedukten «Pont d’Agen» krysser også elven.

Agen er kanskje aller mest kjent for sin dyrking og produksjon av svisker – og kalles ofte for «Sviskehovedstaden».

Agen er en gammel by, og har en rekke historiske bygninger fra middelalderen. Byen er også kjent for sine hyggelige markeder og trange smug.

Av de mest populære turistattraksjonene finner man bl.a. katedralen «Agen Saint-Caprais» fra 1100-tallet med sitt klokketårn fra 1835, teateret «Ducourneau» fra 1906, mursteins-kirken «Notre-Dame du Bourg» fra 1200-tallet samt kunstmuseet «Museum of Fine Arts Agen».
Stedet har en samling av malerier, skulpturer, møber og keramikkgjenstander fra middelalderen og frem til idag. Museet er særlig kjent for sin store samling av spanske verk fra 1800- og 1900-tallet – inkl. 5 malerier av Goya.

Reiser man til Agen med barn, kan en tur til fornøyelsesparken «Walibi Aquitaine» anbefales.

Nærmeste flyplass er l’Aeroport d’Agen – La Garenne, som ligger 4,6 km sørvest for sentrum. Herfra går det direktefly til Paris.