Leiebil Cherbourg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cherbourg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cherbourg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cherbourg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cherbourg gjennom oss.

Cherbourg guide

Bilutleie Cherbourg
Leiebil Cherbourg

Havnebyen Cherbourg ligger norvest i Frankrike ved Den engelske kanal  – i regionen Basse-Normandie. Cherbourg ble i år 2000 slått sammen med nabokommunen Octville, og har derfor fått det offisielle navnet Cherbourg-Octville. Byen har omlag 40.000 innbyggere (2009).

Cherbourg har en rekke populære turistattraksjoner – bl.a. basilikaen «St. Trinity» fra 1400-tallet og statuen av Napoleon 1 fra 1858. Også «Le Théâtre à l’italienne» fra 1882 er en severdighet i byen. Dette er en av de siste italienske teatrene som ble bygget i Frankrike.

Kunstinteresserte bør ta turen til byens kunstmuseum «Le Musée des Beaux-Arts Thomas Henry». Museet ble innviet i 1836, og har utstilt ca. 300 malerier og skulpturer fra 1400-tallet og frem til 1900-tallet.

«Le Pont du Jour» må også nevnes. Dette er et relativt nytt kunstsenter i Cherbourg, som har flotte fotografi-utstillinger.

En attraksjon for hele familien i Cherbourg, er temaparken «La cité de la Mer». Her kan besøkende se bl.a. gigantiske akvarier med over 1000 tropiske fisk.

Besøker man Cherbourg, bør man også ta turen til slottet «Le Château des Ravalet» fra 1575, som er åpen for publikum. Slottet ligger omgitt av en vakker park.

Fra havnen i Cherbourg går det ferger til både England og Irland.

Byens flyplass – Cherbourg-Maupertus Airport – ligger 11 km øst for sentrum.