Leiebil Irland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Irland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Irland

Finn beste pris på bilutleie i Irland ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Irland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Irland guide

Bilutleie Irland

Leiebil Irland

Irland (Eire) er en stor øy som ligger vest for Storbritannia, og mesteparten av øya utgjør republikken med samme navn. Resten – Nord-Irland – er en del av kongeriket Storbritannia og Nord-Irland. Landet har et innbyggertall på 4,5 millioner (2010) og et flateinnhold på vel 70 000 km2.

Hovedstaden i Irland er Dublin, som har omlag 1 million innbyggere. Andre viktige byer er  Cork (ca. 120 000 innbyggere), Limerick (ca. 86 000 innbyggere) og Galway (ca. 65 000 innbyggere).

Irland er preget av et bakkete landskap, med enkelte fjell som når opp i rundt 1000 meters høyde. På grunn av de store gressbevokste slettene kalles Irland ofte ”Den grønne øya”. Mot vest grenser Irland til Atlanterhavet og mot øst til Irskesjøen.

Blant severdighetene i Irland finner vi en rekke kunst- og kulturskatter – og hovedstaden Dublin er kjent for sin godt bevarte arkitektur fra 1700- og 1800-tallet, bl.a. Dublin Castle. Ellers er Dublin en livlig utelivsby – berømt for sine mange puber.

Irlands hovedflyplass er Dublin International Airport, som ligger ca. 12 km utenfor hovedstaden. Andre viktige internasjonale lufthavner er Cork Airport og Shannon Airport.

Meny