Leiebil Irland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Irland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Irland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Irland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Irland gjennom oss.

Irland guide

Bilutleie Irland
Leiebil Irland

Irland (Eire) er en stor øy som ligger vest for Storbritannia, og mesteparten av øya utgjør republikken med samme navn. Resten – Nord-Irland – er en del av kongeriket Storbritannia og Nord-Irland. Landet har et innbyggertall på 4,5 millioner (2010) og et flateinnhold på vel 70 000 km2.

Hovedstaden i Irland er Dublin, som har omlag 1 million innbyggere. Andre viktige byer er  Cork (ca. 120 000 innbyggere), Limerick (ca. 86 000 innbyggere) og Galway (ca. 65 000 innbyggere).

Irland er preget av et bakkete landskap, med enkelte fjell som når opp i rundt 1000 meters høyde. På grunn av de store gressbevokste slettene kalles Irland ofte ”Den grønne øya”. Mot vest grenser Irland til Atlanterhavet og mot øst til Irskesjøen.

Blant severdighetene i Irland finner vi en rekke kunst- og kulturskatter – og hovedstaden Dublin er kjent for sin godt bevarte arkitektur fra 1700- og 1800-tallet, bl.a. Dublin Castle. Ellers er Dublin en livlig utelivsby – berømt for sine mange puber.

Irlands hovedflyplass er Dublin International Airport, som ligger ca. 12 km utenfor hovedstaden. Andre viktige internasjonale lufthavner er Cork Airport og Shannon Airport.