Leiebil Cork Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Irland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cork Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cork Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cork Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cork Lufthavn gjennom oss.

Cork Lufthavn guide

Bilutleie Cork Lufthavn
Leiebil Cork Lufthavn

Den internasjonale Cork Lufthavn (ORK) – som på irsk heter Aerfort Chorcaí – er en av Irlands mest trafikkerte flyplasser. Den ligger 6 km sør for sentrum av den sør-irske byen Cork, og betjener over 3 millioner passasjerer årlig.

De irske flyselskapene Aer Lingus og Aer Arann er to av de største aktørene som har faste ruter til og fra Cork Lufthavn.

Cork Lufthavn har direkte flyforbindelse med en rekke destinasjoner i Irland og Europa for øvrig. Dessuten er flyplassen utgangspunkt for mange charterflygninger.

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til Cork sentrum. Det mest effektive er å benytte shuttle-bussen som har avgang hver halvtime. Den stanser ved alle de store hotellene. Man kan også bruke de ordinære bybussene – eller ta en av taxiene som står oppstilt utenfor ankomsthallen.

Om man ønsker å leie bil på Cork Lufthavn, kan man velge mellom flere kjente, internasjonale utleiebyråer – deriblant Avis, Budget, Hertz, Europcar, National og Thrifty.

Det nærmeste hotellet – Radisson SAS – ligger vis a vis terminalbygget. En helt ny terminal sto ferdig for kort tid siden, og fasilitetene for publikum ble da kraftig utvidet. Det finnes nå flere barer, restauranter og butikker å velge mellom – bl.a. en egen sportsbar med store TV-skjermer.