Leiebil Knock Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Knock Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Knock Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Knock Lufthavn gjennom oss.

Knock Lufthavn guide

Bilutleie Knock Lufthavn
Leiebil Knock Lufthavn

Knock Lufthavn (NOC) – eller Ireland West Airport Knock, som er det offisielle navnet – ligger ved vestkysten av Irland, 20 km sørvest for sentrum av byen Knock. Flyplassen ble åpnet i 1986 og har de siste årene hatt en sterk vekst. Rundt 650.000 passasjerer er innom her årlig, og Knock lufthavn har flere ganger blitt kåret til Irlands ”Best Regional Airport”.

Flere lavprisselskaper, bl.a. Ryanair og Aer Lingus, har faste ruter fra Knock lufthavn til en rekke destinasjoner i Storbritannia, Spania og Portugal.

For å komme fra flyplassen til Knock og andre byer i regionen, kan man benytte det godt utbygde busstilbudet eller taxi.

De som ønsker å leie bil på Knock lufthavn, kan henvende seg til et av de internasjonale utleiebyråene som har kontorer her – deriblant Avis, Budget, Hertz, National eller Europcar.

Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men tilbudet er godt i nærområdet. I terminalbygningen er det restaurant, café og bar – samt en gavebutikk og en internettkiosk.