Leiebil Portugal

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Portugal

Finn beste pris på bilutleie i Portugal ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Portugal. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Portugal guide

Bilutleie Portugal

Leiebil Portugal

Portugal ligger på Den iberiske halvøy sørvest i Europa, og grenser i nord og øst til Spania. Landet har kystlinje i vest og sør mot Atlanterhavet. Portugal har rundt 10,7 millioner innbyggere (2010).
Hovedstaden Lisboa ligger sørvest i landet, og har 475.000 innbyggere. Lisboa ligger vakkert til ved nordbredden av elva Tejo – omlag 15 km fra Atlanterhavet.

Andre større byer i Portugal er Porto (235 000 innb.) og Amadora (182 000 innb.).

Naturen i Portugal er variert, og elva Tejo – som deler landet i to – markerer et skille mellom Nord-Portugals fjell-landskap og Sør-Portugals slettelandskap. Langt sør reiser landskapet seg igjen i et par høye fjellkjeder, før det senker seg igjen i Portugals sørligste område – Algarvekysten. I tillegg til selve fastlands-Portugal omfatter landet også de vulkanske øygruppene Asorene og Madeira i Atlanterhavet.

Portugal er et godt besøkt ferieland. Mange ønsker å oppleve kulturbyen Lisboa, som også er kjent for sine mange museer og for sine spennende historiske byggverk med klostre og festninger. De mest populære turistdestinasjonene ellers finner vi på Algarvekysten og på øya Madeira.

Portugals hovedflyplass, Lisboa International Airport, ligger rett ved hovedstaden. Ellers er Faro Airport på Algarvekysten og Madeira International Airport ved FunchalMadeira viktige flyplasser for mange charterselskaper.

Destinasjoner

Meny