Leiebil Coimbra

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Coimbra

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Coimbra

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Coimbra fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Coimbra gjennom oss.

Coimbra guide

Bilutleie Coimbra
Leiebil Coimbra

Coimbra er en by som ligger i det sentrale Portugal, nærmere bestemt ved bredden av elven Mondego. Byen er regnet som Portugals tredje viktigste, etter Lisboa og Porto, med et innbyggertall på nærmere 150.000 (2010). Regner man med hele storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 430.000. Coimbra er administrativt sentrum både i distriktet med samme navn som byen og i regionen Centro.

Byen strekker sine historiske røtter bakover til antikken. Rester fra denne tiden finnes fremdeles, bl.a. i fundamentene til en gammel akvedukt og i en såkalt ”kryptoportikus” under byens gamle biskopspalass. Palasset huser i dag et museum – «Museu Machado de Castro». Coimbra var i perioden 1139-1256 Portugals hovedstad.

Universitet i Coimbra ble opprettet allerede i 1290, og er dermed Portugals eldste – og også et av de eldste i hele Europa. Med sine vakre bygninger er det også en av byens mest populære severdigheter.

Coimbra har mange attraktive og hyggelige grøntarealer (parker, lekeplasser, hager og skoger). Det mest populære parkområdet i byen er den botaniske hagen, som ligger i nærheten av universitetet. Et annet populært besøksmål er naturreservatet, som også omfatter områder i et par av Coimbras nabokommuner.

Nærmeste flyplass er Coimbra Airport, som ligger 7 km sørvest for byen.