Leiebil Faro Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Faro Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Faro Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Faro Lufthavn gjennom oss.

Faro Lufthavn guide

Bilutleie Faro Lufthavn
Leiebil Faro Lufthavn

Faro International Airport (FAO) er den viktigste flyplassen i Algarve i Sør-Portugal. Den ligger 7 kilometer vest for byen Faro. Flyplassen betjener godt og vel 5 millioner passasjerer i året.

Det finnes en rekke selskaper som har faste ruter herfra til et stort antall europeiske destinasjoner. Mange av dem er lavprisflyselskaper. Dessuten er det et betydelig antall charterflyvninger til Faro Lufthavn, bl.a. fra Oslo og Stockholm (TUIfly).

Det går flere rutebusser fra flyplassen til sentrum av Faro. I tillegg finnes det en hurtigbuss (Serviço Transrápido) som trafikkerer til flere av de andre turiststedene langs Algarve-kysten. Alternativt kan man benytte taxi. Ønsker man å leie bil på flyplassen, har man valget mellom flere internasjonale utleiebyråer – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Terminalbygningen ble renovert og utvidet for få år siden, og her finner man et brukbart utvalg av serveringssteder – samt flere butikker (inkl. taxfree-kiosk). Man har dessuten tilgang på en del bank- og posttjenester – samt trådløs internett-forbindelse og brukbare konferansefasiliteter, om man skulle ha behov for det.

Det er ingen hoteller på Faro Lufthavn. Det nærmeste hotellet er Ibis Faro, som ligger ca.  2 kilometer fra flyplassen.