Leiebil Algarve

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Algarve

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Algarve

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Algarve fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Algarve gjennom oss.

Algarve guide

Bilutleie Algarve
Leiebil Algarve

Algarve er det sørligste landskapet i Portugal, og det dekker et totalt areal på nesten 5.000 km2. Det tilsvarer stort sett det distriktet som også kalles Faro. Rundt 417.000 mennesker er fast bosatt her (2010), men i turistsesongen flerdobles dette tallet. Rundt 5 millioner turister finner veien hit hvert år. Hovedstaden i Algarve er Faro. Andre kjente byer er Albufeira, Lagos, Lagoa, Tavira, Portimão og Praia de Rocha.

Næringslivet i regionen har tradisjonelt vært basert på landbruk, og blant de produktene som  dyrkes her, finner man oliven, fiken, druer, appelsiner og granatepler. I dag er det imidlertid turismen som skaffer området de største inntektene.

Det som først og fremst lokker turistene hit, er middelhavsklimaet, de rene og innbydende badestrendene og den behagelige sjøtemperaturen. Algarve har en total kystlengde på 155 km.

Ellers har regionen satset stort på en rekke aktivitetstilbud for turister i alle aldre. Det finnes bl.a. en rekke golfbaner her. Den største er Roma Golf Park i Vilamoura. Mange av tilbudene er også rettet mot barnefamilier, og i alt finnes det et titalls ulike fornøyelsesparker i Algarve. Blant de mest populære er Algarve Zoo (en dyre- og fritidspark ved Albufeira), Zoo Marine (sjødyrepark, også ved Albufeira), Aqualand Algarve (badeland i Alcantarilha), Aquashow (bade- og fornøyelsespark i Quarteira) og Slide & Splash (bade- og fornøyelsespark i Lagoa).

Algarvekystens har sin egen internasjonale lufthavn – Faro Airport.