Leiebil Praia Da Rocha

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Praia Da Rocha

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Praia Da Rocha fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Praia Da Rocha gjennom oss.

Praia Da Rocha guide

Bilutleie Praia Da Rocha

Leiebil Praia Da Rocha

Praia Da Rocha er et strandområde i utkanten av byen Portimão ved Algarve-kysten i Sør-Portugal. Stranden er hele 1,5 km lang – og er en av de flotteste og mest populære i hele Algarve-regionen.

Navnet Praia da Rocha (”Steinstranden”) kommer av at stranden med visse mellomrom er brutt opp av steiner og store klippeblokker i ulike størrelser og formasjoner. Noen av disse er opptil 20 meter høye. Turister fra hele verden kommer hit i et stort antall hvert år.

Langs stranden er det et mangfold av restauranter, diskoteker, nattklubber og barer – noe som bidrar til et stort og variert utelivstilbud både dag og natt i turistsesongen. Stedet har også sitt eget casino. Hotellene og butikkene ligger tett i tett, og gjør Praia da Rocha til et populært sentrum ikke bare for rekreasjon, men også for shopping.

Selv om det kan være tett med turister i Praia da Rocha, virke det sjelden overfylt – noe som skyldes at stranden ikke bare er lang, men også svært bred. Langs stranden, bak klippene går den lange avenyen Tomás Cabreira, der de fleste av hotellene, utestedene og butikkene ligger. Og i enden av avenyen finner vi stedets viktigste historiske attraksjon – festningen Santa Maria de Ribamar fra rundt år 1700. Den ble bygget som et forsvar for sjørøvere, og fra toppen er det en fantastisk utsikt over stranden.

Det sies at Praia da Rocha er et av Algarves mest fotograferte steder, og det var også her hele turistsatsingen på Algarve-kysten startet i 1930-årene.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger 72 km øst for Praia da Rocha.

Meny