Leiebil Vilamoura

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Vilamoura

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vilamoura

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vilamoura fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vilamoura gjennom oss.

Vilamoura guide

Bilutleie Vilamoura
Leiebil Vilamoura

Vilamoura er ikke en by, men navnet på et område på den sør-portugisiske Algarve-kysten – nærmere bestemt mellom byene Faro og Albufeira. Vilamoura er et av Algarves mest populære turistmål, og er aller mest kjent for sin store lystbåthavn og sine flotte sandstrender, der Vilamoura Beach og Falésia er de mest populære.

I  Vilamoura-området er det gjort flere arkeologiske funn fra bronsealderen – først og fremst gravfunn. Dette viser at det har bodd mennesker i dette distriktet i flere tusen år. Også senere kulturer (romere, gotere og maurere) har etterlatt arkeologiske spor her. Man kan bl.a. besøke ruinene av et romersk villakompleks i Cerro da Vila.

I Vilamoura er det mange fasiliteter som er spesielt rettet mot turister. I tillegg til den store marinaen finnes det bl.a. flere velpreparerte golf- og tennisbaner, samt en rekke spesielle tilbud for sportsdykkere. Også vannskisport og windsurfing er populære aktiviteter i Vilamoura – i tillegg til muligheter for å delta i dypvannsfiske.

Det finnes dessuten en del mer tradisjonelle underholdningstilbud i Vilamoura, så som casino, diskoteker, nattklubber m.m.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger om lag 25 km sørøst for Vilamoura.