Leiebil Albufeira

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Albufeira

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Albufeira

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Albufeira fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Albufeira gjennom oss.

Albufeira guide

Bilutleie Albufeira
Leiebil Albufeira

Albufeira er en kommune helt sør i Portugal, på Algarvekysten – omlag 30 km vest/nordvest for byen Faro. Hele kommunen har ca. 40 000 innbyggere (2010).
Albufeira kommune består av fem kirkesogn (freguesias): Albufeira, Ferreiras, Guia, Olhos de Agua og Paderne – der det administrative bysentrum (med ca.13.000 innbyggere) heter det samme som kommunen, nemlig Albufeira. Dette var opprinnelig en typisk sørportugisisk fiskerlandsby, som ble utbygd som turiststed i løpet av 1970-tallet.

I løpet av sommersesongen kommer det rundt 300.000 tilreisende til Albufeira, et tegn på at byen er en av de mest populære på Algarve-kysten. Her bor man bra og spiser godt. Blant de lokale gastronomiske spesialitetene er cataplana (dampede muslinger), caldeirada (en slags fiskestuing) og grillede sardiner.

Byen er preget av trange gater og hvitkalkede hus, men har også en del moderne hotell-arkitektur.
I turistsesongen er det et livlig natteliv i byen, der det vrimler av barer, restauranter og utesteder. Her finnes det noe for enhver smak. Det mest populære området for unge mennesker, kalles gjerne ”The Strip”. Der er det flere svært populære diskoteker og nattklubber. For dem som foretrekker et litt roligere miljø, er kanskje en av restaurantene eller barene i den eldste delen av byen å foretrekke.

Albufeiras viktigste historiske attraksjoner ligger i Paderne, 8 km nord for Albufeira by. Her finner man fortet Castelo de Almoáda, i tillegg til en godt bevart romersk steinbro, som regnes blant ”Portugals syv underverk”.

For de fleste av turistene som kommer til Albufeira, er det nok de innbydende sandstrendene som lokker mest. Det finnes i alt rundt 20 av dem i kommunen. Like utenfor byen finnes dessuten en populær dyre- og fritidspark (Algarve Zoo) og en sjødyrpark (Zoo Marine).

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger rundt 40 km sørøst for Albufeira.