Leiebil Evora

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Evora

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Evora

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Evora fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Evora gjennom oss.

Evora guide

Bilutleie Evora

Leiebil Evora

Evora ligger sentralt i Spania, ca. 120 km sørøst for Lisboa – og er en by med rundt 45.000 innbyggere (2008). Turisme er en viktig næringsvei for Evora, som også er et regionalt handelssentrum.

Evora hadde en viktig militær posisjon i romertiden, og ble fikk derfor først navnet Liberalitas Julia (oppkalt etter Julius Cæsar). Byen utviklet seg senere – under maurerne – til et travelt handelssentrum.

Evora er i dag regnet som en av de vakreste byene i Portugals – og den gamle bydelen står i sin helhet på UNESCOs verdensarvliste. Her er det flere godt bevarte bygninger både fra den romerske og den arabiske epoken – bl.a. akvedukten «Água de Prata Aqueduct».

Blant de viktigste severdighetene ellers finner vi Dianatempelet fra rundt år 200 og domkirken Sé de Evora fra 1100-tallet (som rundt år 1400 ble ombygget fra romansk til gotisk stil). Den er Portugals største kirke. I Evora kan man også besøke en av landets aller vakreste kirker – Igreja de São Francisco fra 1510. Kapellet i denne kirken – Capela dos Ossos – er dekorert med bein fra ca. 5000 skjeletter.

Andre populære attraksjoner i byen er Palácio dos Duques de Cadaval, som er et imponerende byggverk fra 1600-tallet – samt universitetet fra 1559.

Nærmeste flyplass er Badajoz Airport, som ligger 120 km nordøst for byen. Det er imidlertid ikke så mye lengre til den internasjonale flyplassen i hovedstaden Lisboa, som ligger 132 km vest for Evora.

Meny