Leiebil Barcelos

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Barcelos

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Barcelos

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Barcelos fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Barcelos gjennom oss.

Barcelos guide

Bilutleie Barcelos
Leiebil Barcelos

Barcelos ligger i Braga-distriktet, i den nordvestlige delen av Portugal – nærmere bestemt ved høyre bredd av elven Cávado. Selve byen har ca. 60.000 innbyggere (2009), mens det i hele kommunen (med samme navn) bor rundt 125.000.

Barcelos fikk byrettigheter i 1140, og i den gamle bydelen er en rekke bygninger fra middelalderen fremdeles godt bevart. Byen er senere ellers først og fremst kjent for sin produksjon av keramikkfigurer – spesielt dekorative haner – med utgangspunkt i en gammel, lokal legende.

Blant de mange arkitektoniske attraksjonene i Barcelos må ruinene av det gamle ”Grevepalasset” (Paco dos Condes de Barcelos) i gotisk stil fra 1400-tallet nevnes. Det har status som nasjonalt, historisk monument. I dag ligger byens arkeologiske museum her. Ellers er Barcelos-tårnet fra 1400-tallet og Barcelos-broen (”Ponte de Barcelos”) fra 1328, som går over Cávado-elva, populære besøksmål.

Andre severdigheter er flere spesielle kirker, bl.a. Igreja de Santa Maria de Abade de Neiva (som har status som nasjonalmonument, og hvor den eldste delen er fra 1100-tallet), barokk-kirken Templo do Bom Jesus da Cruz fra 1504 samt den romanske kirken Igreja Matriz de Santa Maria de Barcelos, som ble bygget over en lengre periode mellom 1200-tallet og 1400-tallet.

Nærmeste internasjonale flyplass er Porto Airport, som ligger 53 km sør for Barcelos.