Leiebil Porto

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Porto

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Porto Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Porto Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Porto Lufthavn gjennom oss.

Porto Lufthavn guide

Bilutleie Porto Lufthavn
Leiebil Porto Lufthavn

Porto Airport – «Francisco de Sá Carneiro» (OPO) – er en flyplass som ligger 11 km nordvest for sentrum av den portugisiske byen Porto. Det er den tredje travleste flyplassen i Portugal (etter Lisboa Lufthavn og Faro Lufthavn), og den betjener i overkant av 6 millioner passasjerer i året.

Porto Lufthavn ble åpnet i 1945, og herfra går det faste flyruter til en rekke destinasjoner over hele Europa. Det selskapet som opererer flest ruter til og fra denne flyplassen, er det irske lavprisselskapet Ryanair.

For å komme fra flyplassen til Porto sentrum, kan man enten benytte metro eller flybussen Aerobus, som har avgang hver halvtime. Den stopper ved alle de viktigste hotellene. Man kan ellers benytte ordinær rutebuss eller taxi.

Ønsker man å leie bil i Porto, har flere internasjonale bilutleiebyråer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Porto Lufthavn har noen få restauranter, mens utvalget av caféer og ulike butikker (inkl. taxfree) må anses som godt. Det finnes også butikker i terminalbygget som selger lokale produkter fra Nord-Portugal. Det er ikke hoteller på selve flyplassen, men utvalget i Porto er svært godt.