Leiebil Porto

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Porto

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Porto Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Porto Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Porto Lufthavn gjennom oss.

Porto Lufthavn guide

Bilutleie Porto Lufthavn

Leiebil Porto Lufthavn

Porto Airport – «Francisco de Sá Carneiro» (OPO) – er en flyplass som ligger 11 km nordvest for sentrum av den portugisiske byen Porto. Det er den tredje travleste flyplassen i Portugal (etter Lisboa Lufthavn og Faro Lufthavn), og den betjener i overkant av 6 millioner passasjerer i året.

Porto Lufthavn ble åpnet i 1945, og herfra går det faste flyruter til en rekke destinasjoner over hele Europa. Det selskapet som opererer flest ruter til og fra denne flyplassen, er det irske lavprisselskapet Ryanair.

For å komme fra flyplassen til Porto sentrum, kan man enten benytte metro eller flybussen Aerobus, som har avgang hver halvtime. Den stopper ved alle de viktigste hotellene. Man kan ellers benytte ordinær rutebuss eller taxi.

Ønsker man å leie bil i Porto, har flere internasjonale bilutleiebyråer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Porto Lufthavn har noen få restauranter, mens utvalget av caféer og ulike butikker (inkl. taxfree) må anses som godt. Det finnes også butikker i terminalbygget som selger lokale produkter fra Nord-Portugal. Det er ikke hoteller på selve flyplassen, men utvalget i Porto er svært godt.

Meny