Leiebil Lisboa Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Lisboa Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lisboa Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lisboa Lufthavn gjennom oss.

Lisboa Lufthavn guide

Bilutleie Lisboa Lufthavn

Leiebil Lisboa Lufthavn

Lisboa Airport – Portela – (LIS) ligger 7 km nordøst for sentrum av den portugisiske hovedstaden Lisboa. Flyplassen betjener mellom 13 og 14 millioner passasjerer i året.

Lisboa Lufthavn ble åpnet i 1942, og den har etter 2. verdenskrig vært gjenstand for flere utvidelser i takt med den økende trafikkmengden. Det foreligger nå planer om en ny internasjonal flyplass 50 km nordvest for Lisboa, men noen tidsramme er ikke endelig fastsatt.

Det er to terminaler på flyplassen, og et stort antall flyselskaper har faste ruter herfra til en rekke destinasjoner i hele Europa, samt til enkelte byer i Amerika og Nord-Afrika.

For å komme fra flyplassen til Lisboa sentrum har man flere muligheter. Den mest effektive er å benytte shuttle-buss. Ellers går det også flere ordinære bybusser, i tillegg til at taxi-tilbudet er godt. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan det være greit å vite at mange av de kjente, internasjonale utleiebyråene er representert her. Det gjelder bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det finnes et godt utvalg av butikker og restauranter i terminalbygningene – i tillegg til en del ulike salgsautomater flere steder på flyplassen. Andre publikumstjenester som kan nevnes, er VIP-Lounge, konferansefasiliteter, trådløst internett og faksmuligheter.

Det er ingen hoteller på selve flyplassområdet. De nærmeste hotellene er Radisson SAS Hotel Lisboa og Holiday Inn Lisbon.

Meny