Leiebil Funchal Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Funchal Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Funchal Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Funchal Lufthavn gjennom oss.

Funchal Lufthavn guide

Bilutleie Funchal Lufthavn

Leiebil Funchal Lufthavn

Funchal Airport – Santa Cruz (FNC), også kjent som Madeira Lufthavn, ligger ca. 15 km øst/nordøst for Funchal sentrum. Flyplassen var tidligere beryktet for sin korte rullebane, men i år 2000 ble den utvidet – og har nå normal lengde. Funchal/Madeira Lufthavn betjener i overkant av 2 millioner passasjerer årlig.

Flyplassen ble åpnet i 1964, og har faste ruter til en rekke destinasjoner over hele Europa – i tillegg til en betydelig chartertrafikk.

Det går buss hver time fra flyplassen til Funchal sentrum – og til de mindre byene Machico og Canico. Det går også busser til andre deler av Madeira. Alternativt kan man benytte taxi. Mange vil også gjerne leie bil på Madeira, og flere internasjonale utleiebyråer er representert på flyplassen, bl.a. Avis, Hertz, Drive, Europcar og Rodavante.

Flyplassen har et brukbart antall restauranter, barer og butikker. I avgangshallen er det dessuten en egen taxfree-kiosk, samt en butikk som selger lokale produkter (bl.a. Madeira-viner).

Det ingen hoteller på selve flyplassen, men i det moderne hotelldistriktet som er bygget opp litt vest for Funchal sentrum, er utvalget svært godt.

Meny