Leiebil Abrantes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Abrantes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Abrantes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Abrantes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Abrantes gjennom oss.

Abrantes guide

Bilutleie Abrantes

Leiebil Abrantes

Abrantes er en liten by som ligger sentralt i Portugal. Byen har ca. 18.000 innbyggere – og er sentrum i Abrantes kommune, som har et totalt innbyggertall på rundt 40.000. Abrantes tilhører ellers det administrative området Distrito de Santarém. Elva Tejo, som renner gjennom byen, er seilbar for mindre fartøyer herfra og ned til kysten.

I 1173 nevnes borgen Abrantes, og dette regnes da som byens historiske utgangspunkt. Byens hovedattraksjon er Fortaleza de Abrantes (eller Castelo de Abrantes), bygget på 1300-tallet over ruinene av den gamle borgen. Festningen ble i middelalderen ødelagt av et jordskjelv, men gjenoppbygd i løpet av 1500-tallet. Innenfor murene er det flere bygninger, bl.a. den tidligere kirken Santa Maria de Castelo fra 1500-tallet, som i dag huser museet «Don Lopo de Almeida Museum» – oppkalt etter en av områdets mektigste familier. Medlemmer av Almeida-familien ligger gravlagt i kirken. Her finnes det også flere interessante kunstverk – både malerier og skulpturer.

Ellers er det en rekke severdige kirker i den lille byen. Mest besøkt er den vakre middelalderkirken «Iguja de São Vicente». Også i området rundt byen er det en del arkitektoniske attraksjoner – bl.a. borgen «Castelo de Almourol» – som ligger ca.10 km fra sentrum.

Ved bredden av elven Tejo er det anlagt en stor, attraktiv park – knyttet til det imponerende badelandet Aquapolis. Dette er et av Abrantes’ mest populære besøksmål, særlig for barnefamilier.

Nærmeste internasjonale flyplass er Lisboa Portela Airport, som ligger 140 km sørvest for Abrantes.

Meny