Leiebil Estoril

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Estoril

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Estoril

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Estoril fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Estoril gjennom oss.

Estoril guide

Bilutleie Estoril
Leiebil Estoril

Estoril er en kystby i den vestlige delen av Portugal, ved Atlanterhavet –  25 km vest for Lisboa, og 3 km øst for badebyen Cascais. Den har rundt 26.000 innbyggere (2011).

Estoril er først og fremst kjent som et fasjonabelt badested med stor turisttrafikk både sommer og vinter. Byen har dessuten eget spillecasino og en internasjonal bane for billøp, som bl.a. har vært benyttet som arena for VM i formel 1-klassen. Estoril har også veddeløpsbane samt flere golfbaner.

Sentrum består av en rekke fasjonable hoteller langs den palmeprydede avenyen. Sandstrendene «Tamariz» og «Monitas» er byens mest populære.

Like ved Estoril finner vi Estoril-høyden, (109 m.o.h.). Den er berømt for sin vakre utsikt og for sine mange, flotte trær, særlig palmer, eukalyptus og furu.

En av de viktigste historiske attraksjonene er kapellet Nossa Senhora da Vitória. Ellers må Citadellet fra 1700-tallet og flere historiske gravsteder i nærheten av dette nevnes som godt besøkte turistmål i byen.

Nærmeste flyplass er Lisboa Airport, som ligger ca. 30 km øst/nordøst for Estoril.