Leiebil Cascais

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cascais

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Cascais

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cascais fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cascais gjennom oss.

Cascais guide

Bilutleie Cascais

Leiebil Cascais

Cascais ligger på den portugisiske Atlanterhavs-kysten, nærmere bestemt ved «Baia de Cascais» – 28 km vest for hovedstaden Lisboa. Cascais har ca. 33.000 innbyggere (2010) og er en gammel fiskerby som ble et kjent badested allerede på 1870-tallet.

Kyststrekningen kalles Costa do Estoril (Estoril-kysten), men er også kjent under betegnelsen ”Den portugisiske riviera, og Cascais er en av de mest populære feriebyene i denne delen av Portugal.

Cascais er berømt for å ha noen av de beste strendene i Portugal – og for sine mange luksushoteller, restauranter, caféer og barer. Byen er svært populær som et ”møtested” for rike og berømte mennesker fra hele Europa. Her betyr det også en del at avstanden til Lisboa er såpass kort.

Cascais har beholdt mye av sitt opprinnelige preg – med smale gater uten biltrafikk og sjarmerende småbutikker, barer og restauranter. Rundt byen er det ellers vokst fram flere store kjøpesentre, så shoppingmulighetene er mange og varierte.

Ved havnen i Cascais er det et intimt og sjarmerende miljø, der man finner en blanding av sjøboder, fiskebåter og lystbåter – i tillegg til en rekke barer og restauranter. Havnen ligger litt for seg selv, noen få minutters spasertur fra selve bysentrum, og herfra brer sandstrendene seg i begge retninger. Langs strendene kan man følge en vakker promenade (”paradão”).

Blant severdighetene i Cascais er steinformasjonen Boca do Inferno (”Helvetes munn”) en av de mest kjente – og litt utenfor byen finnes det flere populære besøksmål. Et av disse – Cabo da Roca – ligger litt nord for sentrum, og kan tilby en imponerende sjøutsikt. Dette er Portugals vestligste punkt. Her ligger det også flere velrenommerte restauranter.

Et annet spennende sted i nærområdet er middelalderbyen Sintra, med sine godt bevarte palassliknende bygninger. Den står i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste – og ligger 16 km nord for Cascais.

Nærmeste flyplass er Lisboa Airport, som ligger 35 km nordøst for Cascais.

Meny