Leiebil Guarda

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Guarda

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Guarda

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Guarda fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Guarda gjennom oss.

Guarda guide

Bilutleie Guarda

Leiebil Guarda

Guarda ligger nordøst i Portugal – rundt 140 km sørøst for Porto –  nærmere bestemt ved Portugals største fjellkjede, Serra da Estrela. Den er landets høyest beliggende by (1056 m.o.h.) – og har tradisjon som et populært kursted. Innbyggertallet ligger på ca. 42.500 (2011).

Guarda ble grunnlagt av militærstrategiske årsaker i 1199 som festning mot maurerne. Rundt byen ble det derfor bygget høye murer – som i stor grad er bevart.

Guarda er et naturlig utgangspunkt for fjellvandringer i Sierra da Estrela. Fjellkjeden tiltrekker seg mange turister, og regnes for å være et av Portugals mest populære besøksmål. Floraen er variert, og fjell-og dalformasjonene spennende. Det finnes også flere turiststeder her – bl.a. Torre, der det også er en fantastisk utsikt. Store deler av fjellområdet har status som naturpark.

I selve Guarda er det også en rekke severdigheter. Blant disse må den gotiske katedralen fra 1400-tallet og slottet fra 1200-tallet nevnes. Katedralen ligger ved byens sentrale torg, og har et spesielt vakkert utsmykket interiør. I nærheten ligger et annet praktfullt byggverk – Misericordia-kirken, som er kjent for sin imponerende portal.

Et populært besøksmål er også Guardia bymuseum, som ligger i den gamle bispegården – og som kan vise fram både spennende malerkunst og en rekke arkeologiske gjenstander fra området rundt byen.

Nærmeste flyplass er Covilho Airport, som ligger 49 km sørvest for Guarda.

Meny