Leiebil Almancil

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Almancil

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Almancil

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Almancil fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Almancil gjennom oss.

Almancil guide

Bilutleie Almancil
Leiebil Almancil

Almancil er en liten by i Algarve-regionen, helt sør i Portugal – ca. 14 km nordvest for regionhovedstaden Faro. Den har rundt 9.000 innbyggere (2010). Byen ligger relativt høyt noen kilometer nord for kysten, og er kjent for både å kunne tilby varmt klima året rundt – og for å være et senter for eiendomsmegling/salg av ferieboliger i Algarve-regionen.

I nærheten av byen er det to feriebolig-områder som er under kontinuerlig utvikling: Quinta do Lago og Vale do Lobo. Flere interiørdesignere og innredningsfirmaer holder også til i Almancil.

Av historiske severdigheter i Almancil, er det først og fremst São Lourenzo-kirken fra 1700-tallet som tiltrekker seg oppmerksomhet. Store deler av interiøret er dekket av keramiske fliser. Den regnes som et typisk eksempel på Algarve-arkitektur.

Almancil er dessuten kjent for sitt fotballstadion – Estádio Algarve – som var en av de mest brukte arenaene da EM i fotball ble arrangert i Portugal i 2004. Estádio Algarve har en tilskuerkapasitet på 30.000.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger ca. 14 km sørøst for Almancil.