Leiebil Braga

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Braga

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Braga

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Braga fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Braga gjennom oss.

Braga guide

Bilutleie Braga
Leiebil Braga

Braga er – med sine om lag 177.000 innbyggere (2009) – Portugals tredje største by. Den ligger i landets nordvestre hjørne, nærmere bestemt ved Costa Verde (”Den grønne kysten”).

Byen er kjent for sine imponerende barokk-byggverk og for å være det religiøse sentrum i Portugal. Byens historie går rundt 2.500 år tilbake i tid. Braga var ellers den første byen i Portugal der kristendommen fikk fotfeste. Braga opplevde en ekspansjonstid på slutten av 1800-tallet, og i den perioden vendte mange emigranter tilbake hit fra Brasil, som var Portugals største koloni.

Braga er – i tillegg til å være en viktig by for det katolske kirken – også et utdannelsessentrum. Her finnes det allmenne universitetet «Universidade do Minho» samt en stor avdeling av Det katolske Universitet.

I tillegg til de mange eksemplene på arkitektur fra barokken, er «Elevador do Bom Jesu Bragas» den mest berømte og spektakulære attraksjonen. Det er en 274 meter lang bergbane, som består av to vogner med plass til 38 passasjerer i hver. Turen med banen tar 3 ½ minutt.

Det moderne Braga markedsfører seg som ”Ungdommens by”, og er nylig blitt tildelt tittelen European Youth Capital 2012 – noe som innebærer en omfattende markering av byen som et senter for ungdom fra hele Europa.

Nærmeste internasjonale flyplass er Porto Airport, som ligger ca. 60 km sørvest for Braga.