Leiebil Brasil

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Brasil

Finn beste pris på bilutleie i Brasil ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brasil. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brasil guide

Bilutleie Brasil

Leiebil Brasil

Brasil er det største landet i Sør-Amerika – både målt i innbyggertall (ca. 200 mill. i 2010) og i areal (8,5 mill. km2). I hovedstaden Brasília bor det rundt 2,3 millioner mennesker, men det er flere byer som er større, bl.a. São Paulo (11 mill.) og Rio de Janeiro (6,1 mill.). Det offisielle språket er portugisisk. Brasil grenser til følgende land: Argentina, Colombia, Bolivia, Peru, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Surinam, Guyana og Fransk Guyana.

Brasil er rikt på naturressurser, og er i nord dominert av store regnskoger, mens det i sør og øst er flere store fjellkjeder. Landets høyeste fjell er Pico da Neblina som rager 2994 meter over havet. Flere av kontinentets største elver renner gjennom Brasil. Regnskogsområdet er gjennomskåret av verdens mest vannrike elv, Amazonas – mens Paraná renner fra fjellene i sør og videre inn i nabolandene Paraguay og Argentina.

I tilknytning til Paraná finner vi de mektige Iguacu-fossene, som er en del av landets viktigste severdighet – Iguacu Nasjonalpark. Den fortsetter inn i Argentina (og heter der Iguazu). Denne nasjonalparken, både på brasiliansk og argentinsk side – står på UNESCOs verdensarvliste.

Brasil regnes, særlig på grunn av de rike naturforekomstene og god tilgang på arbeidskraft, som det ledende landet i Sør-Amerika i økonomisk henseende.

Hovedflyplassen i Brasil ligger i Rio de Janeiro (Galeão), mens landets nest største er Congonhas Airport i São Paolo.

Meny