Leiebil Brasil

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brasil

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brasil fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brasil gjennom oss.

Brasil guide

Bilutleie Brasil
Leiebil Brasil

Brasil er det største landet i Sør-Amerika – både målt i innbyggertall (ca. 200 mill. i 2010) og i areal (8,5 mill. km2). I hovedstaden Brasília bor det rundt 2,3 millioner mennesker, men det er flere byer som er større, bl.a. São Paulo (11 mill.) og Rio de Janeiro (6,1 mill.). Det offisielle språket er portugisisk. Brasil grenser til følgende land: Argentina, Colombia, Bolivia, Peru, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Surinam, Guyana og Fransk Guyana.

Brasil er rikt på naturressurser, og er i nord dominert av store regnskoger, mens det i sør og øst er flere store fjellkjeder. Landets høyeste fjell er Pico da Neblina som rager 2994 meter over havet. Flere av kontinentets største elver renner gjennom Brasil. Regnskogsområdet er gjennomskåret av verdens mest vannrike elv, Amazonas – mens Paraná renner fra fjellene i sør og videre inn i nabolandene Paraguay og Argentina.

I tilknytning til Paraná finner vi de mektige Iguacu-fossene, som er en del av landets viktigste severdighet – Iguacu Nasjonalpark. Den fortsetter inn i Argentina (og heter der Iguazu). Denne nasjonalparken, både på brasiliansk og argentinsk side – står på UNESCOs verdensarvliste.

Brasil regnes, særlig på grunn av de rike naturforekomstene og god tilgang på arbeidskraft, som det ledende landet i Sør-Amerika i økonomisk henseende.

Hovedflyplassen i Brasil ligger i Rio de Janeiro (Galeão), mens landets nest største er Congonhas Airport i São Paolo.