Leiebil Sao Paulo Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sao Paulo Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sao Paulo Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sao Paulo Lufthavn gjennom oss.

Sao Paulo Lufthavn guide

Bilutleie Sao Paulo Lufthavn
Leiebil Sao Paulo Lufthavn

São Paulo/Guarulhos – Governor André Franco Montoro International Airport (GRU) befinner seg 25 km nordøst for Sao Paulo. Det går både regulære busslinjer og flybuss mellom sentrum av Sao Paulo og flyplassen. De bilutleiefirmaene som er presentert på flyplassen er Avis, Budget, Hertz, Thrifty, Sixt, Honk, Auto Europe og Zoom car rental.

32 177 594 passasjerer var innom Sao Paulo Lufthavn i 2012, det betyr at det er den mest besøkte flyplassen i Brasil. Flyplassen skårer svært dårlig på punktlighet, en fjerdedel av avgangene er mer enn 15 minutter forsinket.  Flyplassen er hovedbase for flyselskapene TAM og GOL. Siden den er Brasils største flyplass er det internasjonale rutenettet godt. En ny terminal er nå under oppbygging (februar 2013).

Sao Paulo Lufthavn har et beskjedent utvalgt av restauranter, kafeer og barer. Den har VIP-lounge, businessrom, bank, apotek og taxfree-butikk. Flyplassen har et lite hotell, Fast sleep, som er ideelt for den som vil jobbe, hvile etter ta et bad.