Leiebil São Paulo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil São Paulo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie São Paulo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i São Paulo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i São Paulo gjennom oss.

São Paulo guide

Bilutleie São Paulo
Leiebil São Paulo

São Paulo ligger sørøst i Brasil – ca. 80 km nordvest for Atlanterhavskysten, og er landets største by med 11,2 millioner innbyggere (2010). Metropolområdet «Grande São Paulo» har hele 19,8 millioner innbyggere, og er dermed et av de mest folkerike storbyområder i verden.

São Paulo er Brasils viktigste økonomiske, finansielle, politiske, kulturelle og industrielle sentrum, og har en rekke universiteter, teatre, museer og kunstgallerier. São Paulo er en flerkulturell by der de ulike bydelene preges av etniske boligområder. Sentrumsområdet består stort sett av moderne skyskrapere og brede avenyer.

São Paulo har utallige turistattraksjoner, og en av dem er teateret «Teatro Municipal» fra 1911 i nybarokk stil. Også kunstmuseet «Museu de Arte de São Paulo» (MASP) er verdt et besøk. Museet har den største kunstsamlingen i Sør-Amerika. Et annet populært kunstmuseum ligger i parken «Parque do Ibirapuera». Stedet har en imponerende samling av både vestlig og latin-amerikansk kunst – bl.a. med verk av Picasso og Modigliani. Parken har dessuten et planetarium, vakre anlagte hager, en japansk paviljong, innsjø og en fontene.

Nærmeste flyplass er São Paulo International Airport – Guarulhos, som ligger 25 km nordøst for byen.