Leiebil Argentina

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Argentina

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Argentina fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Argentina gjennom oss.

Argentina guide

Bilutleie Argentina
Leiebil Argentina

Republikken Argentina ligger sørøst i Sør-Amerika, og er arealmessig det åttende største land i verden. Landet grenser i øst til Atlanterhavet, Uruguay og Brasil, i nord til Paraguay og Bolivia og i vest og sør til Chile. Argentina har et innbyggertall på omlag 41,3 millioner (2010), og landets offisielle språk er spansk.

Argentina har store klimatiske variasjoner med et subtropisk klima i nord, et temperert klima i sentrale strøk og et subantarktisk klima i sør.
Kyststrekningen mot øst er på hele 2575 km, og består av mange dype bukter. I vest danner Andesfjellene en naturlig grense til Chile. Høyeste fjell i Argentina er Aconcagua, som rager 6962 m.o.h. Nord i landet – ved grensen til Brasil –  finnes de kjente Iguazufallene, som er en av Sør-Amerikas største turistattraksjoner. Fossefallene står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Kulturelt er Argentina kanskje aller mest kjent for sin tango, som oppsto på slutten av 1800-tallet. I tillegg kan landet tilby turister en variert og vakker natur, spennende arkitektur, god mat og vin, shopping samt en rekke friluftsaktiviteter som golf, ski, bading og vannsportsaktiviteter.

Argentinas hovedstad – Buenos Aires – ligger på østkysten ved elven Río de la Plata, og er en livlig havneby med et internasjonalt preg. Omlag 1/3 av landets befolkning er bosatt i eller rundt hovedstaden. Litt utenfor Buenos Aires ligger Argentinas hovedflyplass – Ezeiza International Airport.