Leiebil Argentina

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Argentina

Finn beste pris på bilutleie i Argentina ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Argentina. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Argentina guide

Bilutleie Argentina

Leiebil Argentina

Republikken Argentina ligger sørøst i Sør-Amerika, og er arealmessig det åttende største land i verden. Argentina grenser i øst til Atlanterhavet, Uruguay og Brasil, i nord til Paraguay og Bolivia og i vest og sør til Chile. Argentina har et innbyggertall på omlag 41,3 millioner (2010), og landets offisielle språk er spansk.

Argentina har store klimatiske variasjoner med et subtropisk klima i nord, et temperert klima i sentrale strøk og et subantarktisk klima i sør.
Kyststrekningen mot øst er på hele 2575 km, og består av mange dype bukter. I vest danner Andesfjellene en naturlig grense til Chile. Høyeste fjell i Argentina er Aconcagua, som rager 6962 m.o.h. Nord i landet – ved grensen til Brasil –  finnes de kjente Iguazufallene, som er en av Sør-Amerikas største turistattraksjoner. Fossefallene står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Kulturelt er Argentina kanskje aller mest kjent for sin tango, som oppsto på slutten av 1800-tallet. I tillegg kan landet tilby turister en variert og vakker natur, spennende arkitektur, god mat og vin, shopping samt en rekke friluftsaktiviteter som golf, ski, bading og vannsportsaktiviteter.

Argentinas hovedstad – Buenos Aires – ligger på østkysten ved elven Río de la Plata, og er en livlig havneby med et internasjonalt preg. Omlag 1/3 av landets befolkning er bosatt i eller rundt hovedstaden. Litt utenfor Buenos Aires ligger Argentinas hovedflyplass – Ezeiza International Airport.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meny