Leiebil Uruguay

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Uruguay

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Uruguay

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Uruguay fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Uruguay gjennom oss.

Uruguay guide

Bilutleie Uruguay

Leiebil Uruguay

Uruguay er et lite land i den sørlige delen av Sør-Amerika. Det grenser mot Brasil i nord og Argentina i vest. Uruguay ligger nord for Río de la Platas munning i Atlanterhavet og øst for Río Uruguay, som danner grensen mot Argentina. Hovedstaden er Montevideo og landet har en befolkning på 3 318 535 innbyggere (2011). Anslagsvis 88 % av befolkningen er av europeisk avstamning, først og fremst italienske og spanske.

Uruguay består i hovedsak av lavtliggende stepper, som er en fortsettelse av den argentinske Pampas. Økonomien er basert på landbruk med stor produksjon av kjøtt, ull og andre animalske produkter. Uruguay er hjem til en voksende vinindustri.

Et mildt og fuktig subtropisk klima er det som preger landet. Den kaldeste måneden er juli, med en gjennomsnittstemperatur på 10–13 grader, mens den varmeste er januar med en gjennomsnittstemperatur på 22–25 grader. Uruguay er et fredelig og trygt land å reise i med relativt bra levestandard. Uruguayanere er også kjent for sin vennlighet og gjestfrihet.

En av de mest besøkte byene er Colonia del Sacramento som ligger ved Rio de la Plata tvers overfor Buenos Aires, og ble grunnlagt av portugiserne i 1680. Byens koloniale arkitektur er svært godt bevart, og står på UNESCOs verdensarvliste. Det er populært å reise hit med båt fra Buenos Aires i Argentina, turen tar bare en time.

Om sommeren er badebyen Punta del Este som ligger på en halvøy som stikker ut i Atlanterhavet populær. Den kalles Uruguays svar på «St Tropez», og er kjent for å tiltrekke seg en rekke celebriteter. Lenger nord på Atlanterhavskysten mot grensa til Brasil finnes det km etter km med lange hvite strender. Populære steder her er Cabo Polonio, La Paloma og Punta del Diablo.

Montevideo ble grunnlagt av spanjolene i begynnelsen av 1700-tallet som en militær festning. Montevideo er Uruguays kulturelle og økonomiske nerve med flere gode restauranter der en kan spise grillet kjøtt som er en av landets spesialiteter. Hovedgaten 18. de Julio strekker seg til gammelbyen som har kolonialsk arkitektur. I Montevideo finnes det flere vakre strender.

Landets største flyplass er Aeropuerto Internacional de Carrasco som befinner seg 18 km fra sentrum av Montevideo.

Meny