Leiebil Buenos Aires

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Buenos Aires

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Buenos Aires fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Buenos Aires gjennom oss.

Buenos Aires guide

Bilutleie Buenos Aires
Leiebil Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina, som ligger i Sør-Amerika. Byen er geografisk plassert på Argentinas østkyst –  ved elven Río de la Plata – som munner ut i Atlanterhavet. Selve Buenos Aires har 3 millioner innbyggere, mens metropolområdet har hele 13 millioner innbyggere (2010).

Buenos Aires er Argentinas økonomiske, kulturelle og industrielle sentrum, og er dessuten landets viktigste havneby. Fra havnen går det fergeforbindelse til bl.a. Uruguay. Hovedstaden er kjent for sin vakre arkitektur og sin internasjonale atmosfære, og har dessuten et rikt kulturliv med museer, teatre, opera og gallerier. De fleste store turistattraksjoner ligger omkring torget «Plaza de Mayo» – der man bl.a. finner det gamle rådhuset Cabildo fra 1748, regjeringsbygget Casa Rosada fra 1873 samt byens katedral.

Buenos Aires er også berømt for å være verdens tangohovedstad, og det arrangeres flere tangofestivaler i løpet av året her.

Argentinas hovedflyplass – Ezeiza International Airport – ligger 35 km sørvest for Buenos Aires