Leiebil Manaus

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Manaus

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Manaus

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Manaus fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Manaus gjennom oss.

Manaus guide

Bilutleie Manaus
Leiebil Manaus

Manaus er en by som ligger nord i Brasil og hovedstaden i delstaten Amazonas. Den befinner seg ved Rio Negro ikke langt unna samløpet til Amazonas-elven. Byen har en befolkning på 1 861 838 (2012) innbyggere.

Byen ble grunnlagt i 1669 og opphøyet til by i 1832 med navnet Manaus som betyr «gudenes mor». Den var sentrum for gummiboomen på slutten av 1800-tallet, og i den perioden ble det også bygd en opera. Nå har gummien mistet sin betydning, men andre industrier som mobiltelefonfabrikker har kommet til siden Manaus er en fri økonomisk sone.

På grunn av beliggenheten i regnskogen i Amazonas tiltrekker Manaus seg et stort antall turister hvert år som kommer for å oppleve den fantastiske vegetasjonen og dyrelivet. Mange elveekskursjoner inn i regnskogen starter fra byen. En populær ekskursjon er å besøke stedet der det svarte vannet i Negro elven møter det brune vannet i Solimões elven uten å blande seg.

Manaus har også mange store parker med naturlig skog. Den største urbane skogen i verden tilhører universitetet i Amazonas i Manaus som ble grunnlagt i 1909.

18 km fra sentrum ligger Ponta Negra-stranden som også er et populært utelivsområde. Blant severdighetene her er et drivhus med orkideer, en zoo, og den godt bevarte skogen.

Byen har et rikt kulturliv. Hvert år i oktober arrangeres Boi Manaus-festivalen som er en stor feiring av nordbrasiliansk kultur.

Brigadeiro Eduardo Gomes-Manaus International Airport ligger 14 km nord for sentrum.