Leiebil Recife

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Recife

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Recife

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Recife fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Recife gjennom oss.

Recife guide

Bilutleie Recife
Leiebil Recife

Recife er hovedstaden i delstaten Pernambuco i Brasil. Den ligger på Brasils østligste punkt nordøst i Brasil der elvene Beberibe og Capibaribe møtes før de renner ut i Atlanterhavet. Befolkningstallet er på 1 555 039 (2012) innbyggere. Recife betyr rev på portugisisk og har fått navnet på grunn av sine korallrev.

Den koloniale gammelbyen er kjent for sine mange kanaler og 50 broer, og kalles Brasils Venezia. Gammelbyen ligger i sentrumsområdet der også de fleste av de historiske og offentlige bygg i byen ligger. Her befinner også havna seg, en av de viktigste i hele Amerika. Recife er omringet av tropisk regnskog, og spesielt er den vestlige delen av byen en grønn lunge.

Den mest moderne og turistiske delen av byen ligger i sør. Den er bygget rundt de vakre naturlige strender og her finnes et godt utvalg av hoteller, restauranter og barer.  De viktigste strendene er Boa Viagem, Pina and Brasília Teimosa. Også flyplassen ligger her. Shopping Center Recife er et gedigent shoppingsenter med underkant av 500 butikker og hele 10 kinoer.

Men det er ikke bare turisme Recife livnærer seg på. Her finnes flere tusen bedrifter, og en del av byen kalles «den digitale havnen» på grunn av alle software-bedriftene som ligger her.

Recife er byen for den som vil oppleve brasilsk karneval. Pre-karnevalsesongen starter allerede i desember med parader og musikk i gatene, mens det virkelige karnevalet starter uken før askeonsdag. Recife har et rikt musikkliv, og flere musikkfestivaler i året.

Recife internasjonale lufthavn ligger 11 km utenfor sentrum.