Leiebil Fortaleza

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Fortaleza

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Fortaleza

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fortaleza fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fortaleza gjennom oss.

Fortaleza guide

Bilutleie Fortaleza
Leiebil Fortaleza

Fortaleza er hovedstaden i delstaten Ceará og ligger nordøst i Brasil ved Atlanterhavet. Med en befolkning på 2 315 116 (2009) innbyggere er Fortaleza den femte største byen i Brasil.

Fortaleza er en av de tre ledende byene i Nordøst-regionen sammen med Recife og Salvador. Byen vil være en av vertsbyene i 2014 FIFA World Cup. Fortaleza har et typisk tropisk klima med høye temperaturer og relativt høy luftfuktighet gjennom hele året.

Byen ligger ved stranda, og har km etter km med strender. Iracema er den bohemske stranden, med barer og nattklubber. Croco beach er en populær beachresort med solstoler, massasje og restauranter og et bra uteliv. Praia do Futuro er en av de foretrukne strendene for bading og surfing. Langs strandpromenaden i sentrum ligger det mange hoteller med bra standard.

En spesiell attraksjon i byen er den enorme Pirata Bar som bare er åpen en gang i uken. Området Mucuripe er kjent for sin fiskeaktivitet og fiskemarked, og også flere båtturer har utgangspunkt her.

Beach Park-komplekset er den største badeparken i Sør-Amerika og ligger i Porto das Dunas 16 km fra Fortaleza. Her finnes det blant annet vannsklier som kan få det til å kile i magen på noen og enhver.

Pinto Martins – Fortaleza internasjonale lufthavn ligger 6 km sør for sentrum.